Hallottál már a https://balatonpro.hu/ oldalról? Ők a csapatépítők siófoki királyai!

Szponzorált tartalom

https://balatonpro.hu/
https://balatonpro.hu/

Itt van már az év vége, ilyenkor írják a cégek a költségvetéseket, ilyenkor készítik el a következő év költségvetését, ilyenkor kezdenek például gondolkozni az éves csapatépítőkön.  Persze ilyenkor konkrét dátumokkal és programokkal nem foglalkoznak, d e idén szóltam a főnökömnek, hogy van egy nagyszerű ötletem, ami egy kicsit szokatlan lesz, de biztos, hogy mindenki élvezné.

 

Nem vetette el egyből az ötletet, ezért elküldtem neki a https://balatonpro.hu/ oldalt. Ez a cég csapatépítőkkel is foglalkozik, ezért is váltak egyből szimpatikussá a számomra.

Valami nem mindennapi, nem szokványos helyet szerettem volna. Mindig a semmi közepére visznek minket, mindig ugyanazokkal a feladatokkal traktálnak, amik mindig csak az újaknak jelentenek új élményeket, mi már ismerjük őket.

 

Ennél a cégnél a szokásos csapatépítő játékok mellett van lehetőség vitorlás versenyre, SUPozásra, Quadozásra, és ha bevállalósak vagyunk, akkor akár sárkány hajózhatunk is. Tudom, hogy a sportolás általában szürke zóna a kollégák eltérő fizikai adottágokkal és eltérő kondival rendelkeznek, de ebben az esetben ez nem olyan lényeges.

Ennél a cégnél olyan aktivitások vannak, amiket szerintem mindenki el tud végezni nemtől és kortól függetlenül.

Ezek nem klasszikus versenyek, de segítik az összeszokást, a kapcsolatok kialakítását, a közös munkát.

 

A https://balatonpro.hu/ nagyon jó hírű, van olyan ismerősöm, akiknek idén itt volt a csapatépítőjük és azt mondta, hogy mindenki imádta. Nem volt benne biztos, hogy mindenki díjazni fogja a Balatont, a vízi sportokat, de mindenkinek tetszett az ötlet végül és nagyon jól is érezték magukat.

 

Ahogy néztem, nem is drágák az áraik, és nagyon sok mindent lehet itt csinálni, nem csak csapatépítőkkel foglalkoznak. Nem csak a céggel éri meg elmenni hozzájuk, mert a nyaralást is fel tudják dobni, tele vannak jobbnál jobb programokkal, amiket a közelben nyaralóknak meg kellene nézniük.

 

Vannak itt vitorlás bulik, kirándulások, rendezvények akár az egész családnak. Mindenképp egy nagyszerű cég a https://balatonpro.hu/ , remélem, hogy sikerülni fog ide szervezni a céges csapatépítőt!