Elmaradhatatlan ősszel az összecsukható női esernyő

Szponzorált tartalom

Összecsukható esernyő

A változékony időjárás mindennapi jelenség. Noha már minden okostelefonon több fajta időjárás előrejelző applikáció is elérhető, mégis gyakran csak az a biztos, ha kinézünk az ablakon. Néha pedig az, ha a kézitáskába, vagy hátizsákba kerül az összecsukható női esernyő.

A hirtelen jött viharok már minden évszakban előfordulnak, ezért ha egész nap távol vagyunk otthonról a legbiztosabb, ha az esernyő a táskában van. Ha az esőt erős, változó irányú szél is kíséri, akkor azonban vigyázni kell, mert könnyen tönkreteheti. Ilyenkor a legjobb az esőköpeny.

Gyakori céges ajándékként is az összecsukható női esernyő. Be kell vallani, ez fogyóeszköz is lehet, és nem csak a hölgyeknél. Az igaz, hogy nehezebb elhagyni, mint a nem összecsukható fajtát, de nem lehetetlen. Egyes üzletekben, hivatalokban esernyőtartóban gyűjtik össze ezeket.

Aztán egy ideig őrizgetik, majd alkalomadtán valaki magával viszi egyiket-másikat. Így az összecsukható női esernyő egyik tulajdonostól a másikhoz vándorol, és nagyon sok felé hirdeti a rajta szereplő logó tulajdonosát.