Sokoldalú és praktikus pótkocsi

Szponzorált tartalom

Kiváló pótkocsik

A termények mozgatásához praktikus megoldásokra van szükség. Az erre a célra kialakított ZDT pótkocsi tökéletesen eleget tesz minden igénynek. Nem csoda, hiszen a cég több évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a téren.

Kiváló mezőgazdasági pótkocsi tulajdonosa lehet az, aki ezt a márkát választja. Természetesen több lehetőség közül lehet választani. Fontos szem előtt tartani a kapacitást, terhelhetőséget és a kialakítást. Eszerint, a Giga Farm kínálatából két változat közül választhatunk.

Az egytengelyes és kéttengelyes pótkocsi, amelyeknek a terhelhetősége 3 tonna. A sokoldalúsága miatt, rendkívül praktikusan használható, mert alkalmas gabona, építési törmelék, vagy istállótrágya szállítására is.

A pótkocsi ürítése rendkívül egyszerű, ami az alsó oldalfal kifolyóján történik, ami csúszdaként használható. Ez a megoldás különösen a fogadó garatba való ürítéskor hasznos. A Grand Super pótkocsi alváz szintén említésre méltó termék, amire különféle felépítményeket lehet illeszteni. A kialakítása lehetővé teszi a hidraulikus emelőszerkezet csatlakoztatását is.