Inverter csak is a BestMarkt – tól.

Szponzorált tartalom

inverter
inverter

Mivel korábban már rendeltem az oldalról, ezért amikor autós inverter kellett, akkor tudtam, hogy csak a bestmarkt.hu – tól fogok rendelni. Eddig csak jó tapasztalataim voltak ezzel a céggel. Amikor ellátogattam a weboldalukra, az inverterekből, csak úgy, mint a többi termékből nagyon nagy volt a választék, szerintem mindenki meg tudja találni azt, ami számára a legmegfelelőbb. Különböző árkategóriák között lehet válogatni, én maradtam a középmezőnyben, mindig is inkább biztonsági játékos voltam. Az inverter arra jó, hogy az akkumulátor által előállított egyenáramot általunk felhasználható váltakozó árammá alakítsa át. Különböző típusúak és teljesítményűek vannak, nekem nem kellett olyan nagy. A kiválasztott a műszaki adatok alapján nekem nagyon jónak tűnt, úgy döntöttem, hogy egy kicsit még olvasok utána, hátha több dolgot tudok meg róla, de első blikkre úgy éreztem, hogy szeretném megvenni.

Szerencsére a bestmarkt.hu oldalán van értékelési lehetőség is, ami szerintem nagyon megkönnyíti a leendő vásárlók dolgát. Ugyanis itt korábbi vásárlók írják le az adott termékkel kapcsolatban a pozitív és a negatív tapasztalataikat egyaránt. Ez alapján tudunk mérlegelni, hogy így is meg szeretnénk venni vagy sem. Az általam kinézett inverternek nagyon jó értékelései voltak, átlagban 5 csillagot kapott. Ez nagyon ritkán szokott előfordulni. Ráadásul azt is észevettem, hogy nem csak értékelési lehetőség van, hanem fel lehet tenni kérdéseket is, amire aztán a BestMarkt valamely munkatársa fog választ adni. Szerintem ez utóbbi funkció is nagyon hasznos, mert sokszor előfordul, hogy olyan információt szeretnénk megtudni, ami nincs benne például a termék műszaki leírásában. Ekkor legalább van hol kérdezni a bestmarkt.hu esetében.

Amikor kiválasztottam a megfelelő invertert, nem volt más hátra, mint megvásárolni a terméket. Először ki kellett választani a szállítási módot, majd következett a fizetés. Mindenképpen szerettem volna házhoz szállítással rendelni a csomagom, mert otthonról dolgozom, így értelemszerűen nekem ez a legkényelmesebb. Illetve az is fontos volt, hogy legyen lehetőség utánvétre is, mert nekem általában készpénzem van, így nem kell bajlódnom azzal is, hogy odafigyeljek arra, hogy legyen a kártyámon fedezet. Szerencsére ezzel sem volt gond. Még a rendelés előtti utolsó lépésként szerettem volna megnézni azt is, hogy van-e a cégnek valamilyen szervize, ahová lehet vinni a meghibásodott terméket. Láttam, hogy van garanciaszervizük, ami azt jelenti, hogy a BestMarkt – nál vásárolt termékeket lehet ide küldeni csak javíttatni. Hogy ezt érvényesíteni tudjuk, néhány dologra oda kell figyelni. Például hiánytalanul kell a terméket birtokolnunk, jó, ha megvan a gyári csomagolása, valamint szükség van a számla és a garanciajegy másolatára is. Ha például sérülésnyomok, égésnyomok vannak a terméken, vagy bárhol látszik rajta, hogy nem rendeltetésszerű használatból ered a hiba, akkor nem lehet a garanciát érvényesíteni. Továbbá a garanciához ki kell töltenünk egy jegyzőkönyvet a fogyasztói panaszról, amit a weboldalról tudunk letölteni.

A kiszállítás valóban annyi idő volt, amennyit a bestmarkt.hu oldalán ígértek, se több, se kevesebb. Ha bármi kérdésünk van, megtaláljuk az ügyfélszolgálat elérhetőségeit is az oldalon, a telefonszámot és az e – mail címet is. A telefonszámnál oda van írva az időintervallum is, hogy mettől meddig lehet őket hívni, így nem kell attól félnünk, hogy nem alkalmas időpontban telefonálunk. Mindent egybevetve teljesen meg voltam elégedve a BestMarkt – tal. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is tőlük fogok rendelni.